eBook

Een beperkte oplage van de gemeentegids: Dat stimuleert FMR Producties graag, omdat wij duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Daarom krijgt iedere printversie een eBook: De milieuvriendelijke vervanger van de papieren gemeentegids.

Het eBook is voorzien van een handige zoekfunctie en kan gemakkelijk via een link op de site van de gemeente worden geplaatst. Door middel van een QR-code op de gemeentelijke pagina of een advertentie in een lokale krant kan het e-magazine worden gedownload. Men kan het opslaan in de virtuele boekenkast. 

De basis van het eBook is de opmaak van de papieren versie. Het eBook en de gemeentegids zijn inhoudelijk gelijk, maar uiteraard wordt het e-magazine voorzien van video’s, geluid, animaties en doorlinks naar de websites van de adverteerders.

Naast het eBook blijft de gemeentelijke App uiteraard ook bestaan, u kunt deze downloaden via de App- of Playstore. Zoektermen: FMR en Gemeentelijke Info App. De app wordt regelmatig ververst, waardoor de meest actuele informatie online staat.

U kunt het eBook van de gemeentegids onder aan deze pagina aan de rechterkant openen>>>