Gemeentegidsen

FMR Producties levert de gemeente een kwalitatief hoogstaand product; gemeentegidsen van deze tijd. Onze gemeentegidsen zijn handzaam en bevatten een overzichtelijke indeling. We kunnen de gemeentegids in diverse formaten vervaardigen. Bij afwijkende afmetingen, is het mogelijk bijpassende enveloppen in de huisstijl van de gemeente te leveren.

Alle gemeentegidsen van FMR Producties kunnen volledig conform de huisstijl van de gemeente worden vormgegeven door onze eigen opmaakstudio. Bij aanvang van het proces leggen we de gemeente diverse pagina’s voor, waarin de huisstijl is verwerkt. Een bespreekbare opzet met eventueel alternatieven als voorstel van de gehele opmaak van de gids. De omslag wordt ook geheel volgens de huisstijlrichtlijnen van de gemeente vormgegeven. De gemeente ontvangt vervolgens minimaal tweemaal een proef (op papier of digitaal).

FMR Producties houdt voortdurend de gegevens van organisaties en verenigingen up-to-date. Naast het adressengedeelte kunnen wij ook het gemeentelijk deel actualiseren. Zo neemt FMR veel werk uit handen van haar opdrachtgever. Daarnaast verzorgen we ook de fotografie en de verspreiding.

Om zo compleet mogelijk te verschijnen en het gebruik te verhogen zijn veel gemeentegidsen uitgebreid met een plattegrond, rampeninstructiekaart, afvalkalender, burgerjaarverslag, ouderenwijzer en een bedrijvenindex. Extra katernen in de gemeentegids kunnen wij ook doordrukken en voorzien van een eigen omslag om uit te reiken aan belangstellenden.

Graag maken wij een afspraak met u om eventuele vragen te beantwoorden en om zoveel mogelijk het gezamenlijk te belopen traject af te stemmen op de wensen van uw gemeente.

FMR Producties levert naast digitale gemeentegidsen ook responsive websites, applicaties, promotiefilms en Social Media-plannen.